Codurile pentru Counter-Strike, sau hack-urile au o mare notorietate in lumea gaming-ului.
Vi s-a intamplat vreodata sa intrati pe un server iar unul din jucatori sa triseze, sa foloseasca coduri?
In 100% din cazuri raspunsul este DA. Unele servere au protectie impotriva codurilor insa nu au o
eficienta prea mare. Serverele Steam-only sunt relativ sigure in fata codurilor insa nu in totalitate
, au aparut coduri care functioneaza si pe Steam...
Ce e de facut? Cum te poti feri de serverele unde codurile sunt admise? Foarte simplu: intrii pe
servere unde intotdeauna sunt admini capabili, unde regulile sunt respectate. De cele mai multe
ori aceste servere care sunt administrate in mod serios au eficienta mare in depistarea codatilor.
Jucatorii de pe ele sunt experimentati, au skill, nu te astepta sa fi mereu primul pe un astfel de server.
Alternativa e una mai putin convingatoare insa care pentru unii functioneaza: serverele neprotejate, cu
incepatori, asa zisii noobi si bineinteles codatii. Pe un astfel de server ai avea noroc daca ai putea juca
o singura ora fara sa nu fi deranjat de coduri.
Daca ai intrat pe site-ul acesta in mod sigur cauti coduri pentru Counter-Strike, cel mai popular FPS din
lume. Ai ajuns unde trebuie insa inainte de a descarca si instala codurile puse la dispozitie vrea sa clarific
mai multe aspecte:
CODURILE SUNT BUNE!
De ce? Pentru ca ajuta jucatorii sa afle: punctele hartii in care daca tragi poti ucide adversarul, ajuta jucatorii
sa inteleaga cum "functioneaza" echipa adversa, cum ar trebuii sa tragi cu armele si multe altele.
Nu esti convins? Nici eu nu am fost la inceput, apoi am inceput sa testez codurile pe un server privat
impreuna cu un prieten. Am fost uimiti sa aflam ca poti afla multe lucruri despre dinamica, alcatuirea
unei harti si despre psihologia jocului. Am descoperit multe bug-uri in harti si am facut multe frag-uri
uimitoare DUPA ce codul a fost dezactivat. Cum? Simplu, am invatat pe de rost bug-urile hartilor principale,
cele mai importante: de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_cbble si altele.
CODURILE SUNT RELE!
Te sfatuiesc sa nu folosesti aceste coduri pe servere publice, daca le folosesti cel mai probabil o
sa te alegi cu un ban permanent si fi sigur ca numele tau o sa fie tinut minte de admini pana data
viitoare cand acestia dau ochii cu tine. Codurile Counter-Strike folosite pe servere publice STRICA JOCUL
de Counter-Strike. Aceasta folosinta este una ERONATA, Codurile ar trebuii folosite pentru scopuri
"educative", educa-te in ale CS-ului afland bug-uri ale hartilor si o sa fii mai castigat. Creste-ti skill-ul,
joaca tare si nu folosii aceste coduri in mod abuziv! NU pentru a strica jocul au fost aceste coduri
scrise ci pentru a educa!
Cu astea fiind spuse sper ca ati inteles, cel putin cei ce si-au facut timp 5 minute sa citeasca chestia
asta, ce inseamna, la ce ajuta si cum trebuie folosite codurile Counter-Strike.
Bafta,
Admin RYKY
sL