Comunitatea Radio Vedete
Acum ai gasit in sfarsit ceea ce cauti!

DISTRACTIE LA MAXIMUM !!

Viziteaza-ne serverul Principal 193.33.107.158:27015

Vrei sa vezi Profilurile noastre? Intra aici: http://www.gametracker.com/clan/vedete

Inregistreaza-te In Comunitatea Noastra.
Comunitatea Radio Vedete
Acum ai gasit in sfarsit ceea ce cauti!

DISTRACTIE LA MAXIMUM !!

Viziteaza-ne serverul Principal 193.33.107.158:27015

Vrei sa vezi Profilurile noastre? Intra aici: http://www.gametracker.com/clan/vedete

Inregistreaza-te In Comunitatea Noastra.
Comunitatea Radio Vedete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Comunitatea Radio Vedete

Clan,radio vedete,vedete,cs,jocuri,comunitate,coduri,cfg,chat , divertisment ,muzica romaneasca,muzica straina,house,disco,hituri,muzica veche,noua,muzica noua, muzica buna, disco,Chat,Download gratis

AcasaAfaceriGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareRadio Vedete Romania
COMUNITATEA ,,Vedete'' ROMANIA !
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Statistici
Avem 156 membri înregistrați
Cel mai nou utilizator înregistrat este: gika

Membrii nostri au postat un numar de 293 mesaje în 214 subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 15, Dum Oct 06, 2024 5:17 am
Top postatori
SanCez-Fondator-VEDETE (106)
Mic tutorial securitate steam Vote_lcapMic tutorial securitate steam Voting_barMic tutorial securitate steam Vote_rcap 
garcea90 (12)
Mic tutorial securitate steam Vote_lcapMic tutorial securitate steam Voting_barMic tutorial securitate steam Vote_rcap 
ROMA_GHERTS (9)
Ryanx (9)
Tzanos (7)
FreedoM (4)
VyPeR (4)
stan (3)
AsgarD (3)
Varcolacul (3)
Ultimele subiecte
» SERVER WAR PENTRU LINUX
Mic tutorial securitate steam Icon_minitimeSam Sept 03, 2011 1:42 pm Scris de r1c0v0rNNNN

» Cerere admin Le[x]uS-xD- :)
Mic tutorial securitate steam Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 9:07 pm Scris de LeXuS-xD-

» MODEL DE CERERE ADMIN
Mic tutorial securitate steam Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 4:44 pm Scris de ROMA_GHERTS

» Cerere By LIghT
Mic tutorial securitate steam Icon_minitimeMier Feb 24, 2010 10:59 pm Scris de batista

» Radio Vedete Romania
Mic tutorial securitate steam Icon_minitimeMier Feb 17, 2010 5:42 pm Scris de SanCez-Fondator-VEDETE

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cuvinte-cheie
Bookmarking social
Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Comunitatea Vedete pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Comunitatea Radio Vedete pe site-ul dvs. de bookmarking social

Mic tutorial securitate steam

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Mic tutorial securitate steam Empty
MesajSubiect: Mic tutorial securitate steam   Mic tutorial securitate steam Icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 6:45 pm

Am decis sa fac un mini-tutorial in care sa enumar cateva moduri prin care unii useri ai programului Steam pot fura conturile altor useri. Stiu ca mai exista topicuri asemanatoare despre conturi furate dar acest post este complet si ofera informatii utile (zic eu). In plus in celelalte topicuri utilizatorii se plang ca le-au fost furate conturile, in timp ce eu tocmai asta incerc sa previn aici.

Asa ca atentie mare dragi posesori de jocuri pe Steam. In ultima vreme se fura conturile pe banda rulanta. Acum sunt useri "specializati" ai acestui program pe care daca ii adaugati la "Friends" pot sa va tepuiasca foarte usor. Aveti mare grija pe cine bagati in lista voastra de prieteni... daca nu ii cunoasteti pe cei care va dau invitatie indicat e sa ii blocati definitiv sau sa respingeti invitatia; daca totusi ati ales sa acceptati invitatia, intrebati persoana in cauza de unde are Steam id-ul vostru si pentru ce vi l-a adaugat in lista lui de prieteni !

Sunt unii useri sau chiar hackeri care isi fac conturi de Steam doar pentru a fura altele... am sa enumar aici cateva modalitati prin care acesti infractori incearca sa va fure conturile:

1. De multe ori unii dintre ei se dau reprezantati oficiali Valve (in majoritatea cazurilor nick-ul lor contine cuvintele Valve sau Steam) si iti cer user-ul si parola chiar in fereastra de conversatie pe care scrie sus "Never tell your password to anywone". De cele mai multe ori ei va aburesc cu fraze gen "We need your Steam id and password to verify if it's a secure account and not a hijacked one" sau "Enter please your Steam id and password here to securize your account, otherwise your account will be deleted because it's not updated". Stiu, sunt de rasul lumii, dar de cele mai multe ori le reuseste hotia, reusind sa pacaleasca oamenii naivi, neinformati.

2. Unele persoane din lista vostra de prieteni pe care nu le cunoasteti va pot cere sa accesati un link - pentru a va securiza contul - catre o pagina de internet ce imita aproape perfect site-ul oficial al The Steam Community dar pe care exista un element din care reiese ca pagina este un fake: pe site scrie cu rosu "Securize your Steam id". Niciodata sa nu va inregistrati pe aceasta pagina deoarece veti face cea mai mare greseala si va veti pierde contul (pagina functioneaza oarecum ca un program key-logger, odata ce introduceti id-ul cu parola si apasati Securize, datele voastre confidentiale vor fi trimise persoanei care v-a dat linkul). Cu siguranta indivizii din aceasta categorie va vor ruga insistent sa va securizati id-ul la acea adresa, insa nu va lasati pacalati si blocati permanent conturile lor.

3. O alta modalitate este ca aceste persoane sa incerce sa obtina datele voastre confidentiale prin email: este foarte simplu, ei va trimit un mail (in care se autoproclama angajati Valve sau ai diferitor firme ce se ocupa cu hostarea serverelor sau de concursuri de CS prin care va cer sa le trimiteti Steam id-ul si parola la adresa specificata pentru a va securiza sau a va face un update la cont. Niciodata sa nu dati reply la un asemenea mail ba chiar stergeti-l spre binele contului vostru !

4. Atentie cand accesati contul pe un calculator public sau la o sala de internet, hotul poate sa va urmareasca in timp ce va logati pe contul vostru si sa retina informatia.

5. Se poate intr-un caz extrem chiar si ca hotul sa va ghiceasca parola daca este una slaba, asa ca evitati sa va faceti public Steam id-ul si puneti-va o parola puternica. Pentru recomandari in a va creea o parola puternica si a va securiza contul accesati pagina http://supportwiki.steampowered.com/...ecommendations (e tradusa in romana).

Acestea sunt cele mai intalnite modalitati de "crackuire" a conturilor, dar fiti siguri ca mai sunt si altele (mai putin frecvente), cum ar fi downloadarea din greseala de catre "victima" a unui program key-logger prin care persoana detinatoare a programului poate vedea cam tot ce faceti prin PC inclusiv ce Steam id si parola folositi (modalitatea asta nu am enumerat-o in lista de mai sus deoarece este clasica si dupa cum am mai zis cu ea se pot accesa si alte informatii nu numai cele ce tin de conturile de Steam).

Asa ca aveti mare grija de conturile voastre si de ce link-uri si site-uri accesati, deoarece dupa cum vedeti sunt destul de multe modalitati prin care va puteti pierde contul... si e pacat de banii vostrii, de jocurile voastre, chiar si de faptul ca ati fost fraieriti si ati cazut victime.
Eu am si folosesc Steam-ul de aproape 3 ani, asa ca am vazut cam tot ce se putea legat de furtul unui cont.

*Contul de Steam este numai si numai al vostru, asa ca voi sunteti singurii responsabili de el ! De asemenea retineti ca niciodata un angajat oficial de la Valve nu va va cere informatiile private legate de cont !
Sus In jos

Mic tutorial securitate steam
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» SECURITATE STEAM
» TUTORIAL STEAM ! ! ! !
» TUTORIAL STEAM
» Descarca Counter-Strike 1.6 Original STEAM...NON-STEAM
» DE CE STEAM? ? ? ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum